Ефективни съставки

ЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ на витамините SugarBearHair

SugarBearHair се стремят към максимална безопасност и максимални резултати. Продуктите на SugarBearHair се произвеждат в САЩ в съоръжения, които използват одобрени от FDA насоки, за да осигурят качествени и безопасни продукти за вашето спокойствие. Използвани са само най-добрите налични съставки, за да се осигури ефективен продукт, който изглежда страхотно, мирише страхотно и също има страхотен вкус! Най-важното е, че всички казват „Работи!“.

 

Съставки за коса в SUGARBEARHAIR: *Нашите вегетариански витамини съдържат витамин А, витамин С, витамин D, витамин Е, витамин B-6, фолиева киселина, витамин B-12, биотин, пантотенова киселина, йод, цинк, холин, инозитол активни витамини и минерали. Витамините са направени от истински плодове за вкусен и сладък вкус, кокосово масло и парче захар. По-долу можете да прочетете задълбочено обяснение защо избрахме всяка от нашите съставки в нашата уникална формула за грижа за косата!

 

Витамин А

Витамин А е мощен витамин, съдържащ се в сладките картофи, морковите и кейла. Тази мощност допринася за здравето на кожата и скалпа ви, като спомага за насърчаване на циркулацията на кислород в кръвта. Увеличената циркулация на кислорода в скалпа помага да нахраните скалпа си с жизненоважни хранителни вещества, от които косата ви се нуждае за по-дълга и по-силна коса. Този прекрасен витамин има антиоксидантни свойства, които помагат да защитите вашите космени фоликули от проблеми като прекомерно отделяне или падане на косата. Ако страдате от сух скалп, бихте харесали витамин А заради способността му да овлажнява скалпа, като подпомага естественото производство на масло в тялото (известно като себум).

 

Витамин С

Проучване, открито в Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, споменава използването на витамин С за подобряване на растежа на косата. Субектите, на които е даден витаминен комплекс за коса, съдържащ витамин С, са имали по-бърз растеж на косата в сравнение с тези, които не са приемали съдържащия витамин С комплекс. Това е така, защото витамин С е жизненоважен за организма ви да развива колаген, който помага на косата ви да стане по-силна отвътре навън. Този активиращ младостта антиоксидант помага да предпазите скалпа си от увреждане чрез борба със свободните радикали. Свободните радикали могат да причинят загуба на коса с течение на времето. Всички успешни формули за грижа за косата съдържат витамин С поради невероятните му свойства за растеж на косата.

 

Витамин Е

Витамин Е е от съществено значение за кръвообращението. Освен че лекува и предпазва косата ви, тя може да помогне и при фини линии и бръчки по кожата ви. Подобно на витамин А, този витамин помага да донесете достатъчно количество кислород в скалпа ви, за да насърчи здравия растеж на косата. Този богат антиоксидант действа и като предпазна мярка срещу увреждане на космените фоликули. Когато се приема в комбинация с витамин С, косата ви може да подобри своята сила и еластичност.

 

Витамин В-6

Витамин B-6 е чудесен витамин, който да приемате при косопад. Помагайки на тялото ви да формира клетки и да донесе кислород до скалпа, вашите космени фоликули ще могат да произвеждат по-здрава коса. Храни като слънчогледови семки, пилешко месо и риба тон съдържат витамин В-6. Когато се приемат с цинк, двамата работят заедно, за да помогнат за блокиране на вещество в телата ни, наречено DHT, което може да причини загуба на коса.

 

Фолиева киселина (витамин B-9)

Фолиевата киселина е очарователен витамин, който е от решаващо значение за тялото ви да възстанови вашата ДНК. Този витамин активно подпомага клетъчното делене, така че космените фоликули да могат да произвеждат здрава коса. Намаляването на косопада и предотвратяването на изтъняване е това, което фолиевата киселина прави най-добре! Най-добре е да приемате фолиева киселина с витамин В-12. Наличието на дефицит на един от тези витамини може да причини прекомерно накъсване на косата или загуба на коса. За да запазите баланса, не забравяйте да приемате и двете от тези чудесни витамини заедно!

 

Витамин В-12

Витамин B-12 дава невероятен тласък на растежа на косата ви, като подпомага енергийния процес на тялото ви и помага да се образуват червени кръвни клетки. Червените кръвни клетки са отговорни за подаването на кислород към скалпа ви, което помага на косата ви да расте по-дълго. Хората, които приемат витамин B-12, забелязват повишаване на енергията и жизнеността.

 

Биотин

Биотинът е един от най-важните витамини, които можете да приемате за насърчаване на растежа на косата. Биотинът поддържа здравето на скалпа ви, като произвежда мастни киселини, които от своя страна помагат за здравето на косата ви. Дефицитът на есенциални мастни киселини води до симптоми като суха, люспеста или лющеща се кожа, пърхот, суха, чуплива коса или екзема, според уебсайта на ProHealth, като всички те могат да доведат до загуба на коса. Яденето на храни с високо съдържание на биотин или приемането на добавка с биотин ще помогне за борба с косопада поради лоша диета. Когато приемате биотин, вие също помагате да поддържате кератина на косата си, правейки косата по-силна. Кератинът е това, от което са направени косата, кожата и ноктите ви. Приемът на биотин с други витамини от група В ще създаде мощна комбинация, която помага за борба с косопада. Ако сте склонни към пробиви, препоръчваме да приемате добавка за биотин с витамин В-5. Биотинът, когато се комбинира с B-5, помага да се намалят шансовете за акне или пробив в кожата.

 

Пантотенова киселина (витамин В-5)

Витамин B-5 помага за стимулиране на растежа на косата, като поддържа естествения кератин на косата ви. Помага за заместване на косата, която е загубена поради прекомерно отделяне или накъсване. Без витамин В-5 за косата ви би било трудно да расте с постоянна скорост. Структурата на косата и кожата ви зависи от този прекрасен витамин, за да останете здрави. Подобно на други витамини от група В, витамин В-5 подхранва фоликулите ви отвътре навън и е отговорен за блясъка и блясъка на косата ви.

 

Кокосово масло

Това популярно масло се използва в цял свят, за да подпомогне здравето на косата и скалпа. Поради сходството си с естествените масла на скалпа ни, кокосовото масло е едно от малкото масла, които действително могат да овлажнят косата ви. Това помага за предотвратяване на накъсване и косопад. Можете също така да го масажирате в скалпа си, за да лекувате проблеми със сухия скалп и да овлажнявате корените си.

 

Това са само някои от невероятните съставки, открити в дъвчащите витамини за коса SugarBearHair!

X