BOOBY TAPE BLACK

29,99 лв.

Случвало ли ви се е да намерите най-сладкото облекло, но да не можете да намерите сутиен, който да стой добре? Купили ли сте продукт, за който се твърди, че ви дава повдигане на бюста, но сте установили, че няма ефект? Booby Tape е отговорът! Има ефект!

* Повдига всякакъв размер бюст

* Без латекс

* 5-метровата ролка ще издържи за многократна употреба

* Носете тоалети, които не сте могли да носите преди, защото вече можете да ходите без сутиен

*  Идеални за под цветни дрехи

* Нарежете собствената си дължина на лентата, за да отговаря на вашата уникална фигура

Съставки:

– Памук

– Спандекс

– Лепило

– Акрил

Qty:
Категория:

Описание

Какво е Booby Tape?

Booby Tape е оригиналната лента за повдигане на гърдите, предназначена да повдигне гърдите в желана позиция под дрехите и да подобри деколтето.

Как работи Booby Tape?

Когато гърдата е поставена в желаната позиция, Booby Tape може да оформи  деколтето, както и да създаде опора под дрехите, така че да не се налага да носите сутиен.

Booby Tape ще повдигне на гърдите, а и има същата еластичност като вашата кожа. Booby Tape е достатъчно здрав, за да поддържа гърдите ви и да се движи идеално по естествен начин, когато сте избрали сложни за носене дрехи.

Колко време ще издържи една ролка?

Ролката Booby Tape е дълга 5 метра! Това ще зависи от размера на гърдите ви. Ако имате по-големи гърди, ще ви трябва повече лента, за да държите гърдите си в желаната позиция. За по-малки гърди или гърди, които искат да създадат деколте, може да откриете, че се нуждаете от по-малко лента, отколкото за по-голям бюст.

Средно можете да получите от 5 до 15 приложения на Booby лента в зависимост от размера на гърдите.

Трябва ли да подготвя кожата си преди употреба?

Препоръчваме да нямате овлажнители, масла или каквито и да било продукти върху кожата, преди да нанесете Booby Tape.

Booby Tape хипоалергичен ли е?

Да, Booby Tape е хипоалергичен. В Booby Tape няма латекс или цинков оксид. Booby Tape е направена от комбинация от памук и найлон, а лепилото е акрил. Препоръчваме на всеки, който има анамнеза за дразнене на кожата с лента, да опита тестов пластир. За да направите това, поставете малко парче лента върху участък от кожата близо до мястото, където искате да залепите лентата. Оставете за 24 часа, за да сте сигурни, че няма реакция.

Как да използвате Booby Tape

Brand

Booby Tape