SET SUGARBEAR ‘HAIR + WOMEN’S

147,00 лв.

Qty:
Категория:

Описание

Подаръчната опаковка на SugarBear Hair + Women Multi’ включва една опаковка витамини за коса SugarBear Hair, една опаковка Women’s Multi  и подарък ластик за коса.

 

С вашата поръчка ще получите:

 1. Една опаковка витамини SugarBearHair®
  SugarBearHair® витамините са меки и вкусни дъвчащи витамини за коса! Те са овкусени с естествени плодове за сладък вкус, на който можете да се насладите!
  SugarBearHair® са съставени с основни за косата витамини като биотин, фолиева киселина и витамин D.
  Просто дъвчете и поглъщайте по 2 мечета на ден, за да получите всички хранителни вещества, необходими за постигане на целите на косата ви! За разлика от конвенционалните големи, брутни витамини, нашите са лесни за приемане и са нежни за стомаха ви.
 2. Една опаковка SugarBearHair ® Multi-Vitamins за жени
  SugarBearHair® дамски мултивитаминни и са лесен за използване, научно формулиран, веган витаминен комплекс, предназначен за жени!
  Наслаждавайте се на сладки, вкусни, с вкус на горски плодове SugarBearHair® витамини!
  Формулиран с Омега-3, Витамини B-12, C, D-2, E и повече! 16 микроелемента, които помагат за допълването на витамините, много жени може да липсват в препоръчваната ежедневна диета. Проектиран с фолат, форма на витамин B-9!
  Тези вкусни мечета за красота съдържат вегетариански аминокиселини, които могат да помогнат за производството на колаген! *
  Произведено в САЩ! Без изкуствени подсладители и аромати!
  Препоръчва се за възраст над 13 години. На възраст под 13 години трябва да се получи разрешение от лекар. Има 60 дражета на бутилка, които са достатъчни за 30 дни. Препоръчваме 2 мечета на ден.
 3. Подарък – аксесоар за коса