SUGARBEARHAIR HAIR VITAMINS 3 MONTHS PACK

221,97 лв. 195,00 лв.

Набавят на тялото ви всички необходими витамини.
Стимулират тялото да произвежда повече червени кръвни телца.
Съдържат вегански аминокиселини, които помагат при производството на колаген!
Формулирани с Омега-3, витамини B-12, C, D-2, E и други! 16 микронутриенти, които помагат за допълване на витамините, които липсват на много хора в препоръчителната си дневна доза, за да имат красив и здрав вид.
Проектирани с фолат, форма на витамин В-9!
Подсилват имунната система.
Веган витамини без глутен, изкуствени оцветители и подсладители. Произведени в САЩ. Сертифицирани с FDA сертификат за качество и безопасност. Препоръчителен курс 3 месеца, по две мечета на ден.

Qty:
Категория:

Описание

Сет SUGARBEARHAIR Hair Vitamins за препоръчителния 3 месечен период. Тези малки веган мечета ще допринесат с толкова много ползи за вашето здраве и красота.Стимулират растежа на косата.Допринасят сгъстяването на косата ви.Стопира косопада.Правят я здрава и лъскава.Подхранват я от корена до върха.Набавят на тялото ви всички необходими витамини. Стимулират тялото да произвежда повече червени кръвни телца.Съдържат вегански аминокиселини, които помагат при производството на колаген! Формулирани с Омега-3, витамини B-12, C, D-2, E и други! 16 микронутриенти, които помагат за допълване на витамините, които липсват на много хора в препоръчителната си дневна доза, за да имат красив и здрав вид.Проектирани с фолат, форма на витамин В-9! Подсилват имунната система.Веган витамини без глутен, изкуствени оцветители и подсладители. Произведени в САЩ. Сертифицирани с FDA сертификат за качество и безопасност. Препоръчителен курс 3 месеца, по две мечета на ден.