Състав и действие на продуктите COYA Cosmetics

Обогатени са с:

Кофеин – извлечен от няколко различни вида кафе от Тайван. Той подхранва и стимулира космените фоликули в резултат, на което косата е по-здрава и силна от корените, а растежът се ускорява. 
Витамин А – витаминът на младостта е полезен и важен за здравето и красотата на косата. Благодарение на него косата се заздравява още от корените, расте по-бързо. Когато в организма има натрупани резерви от този витамин, намалява рискът от появата на косопад. 
Витамин Д-пантенол – подхранва и предпазва от вредните външни влияния и усилва растежа на косъма.
– Витамин Е – това е важен витамин за здравето и красотата на косата. Ако косата ви е слаба, накъсана и без блясък, най-вероятно имате дефицит на витамин Е. Той е много важен за транспортирането на кислорода в кръвоносната система.
– Витамин PP –  стимулира растежа, намалява косопада, предпазва косъма от загуба на влага и забавя появата на бели коси. 
– Екстракт от люта чушка (Капсаицин) – най-мощният стимулант на космения фоликул с неутрализиращо стреса действие. Подобрява микроциркулацията в скалпа и активира жизнения цикъл на косъма.
– Екстракт от чаено дърво – маслото от чаено дърво има антибактериално и антимикробно действие, помага при възпаление, бори се с проблема и действа успокояващо.
– Екстракт от невен –  успокоява, подобрява и защитава сухия или чувствителен скалп.Придава блясък и цвят на косъма.Укрепва и хидратира косъма от корена до върха.
– Аргановото масло – усвоява се веднага от косата, прониква в корените и придава еластичност на увредената и суха коса. Благодарение на това, че се абсорбира толкова бързо, то прониква в клетките и корените и възвръща естествения блясък на косата.
– Хинин – Едно от най-популярните свойства на хининът за козметични цели е способността му да стимулира растежа на косата, тъй като активизира ефективно микроциркулацията на кръвта. Освен това хининовият екстракт притежава антисептично и противопърхотно действие, които успокояват чувствителния скалп и премахват пърхота.
В допълнение, той регулира обмяната на веществата в кожата на главата и възстановява косата, като я прави жива и блестяща. Това се случва, тъй като хининът има способността да достига до фоликула на косъма и така стимулира неговата жизненост.
– Екстракт от смрадлика – Смрадликата има затягащо, антисептично и противовъзпалително действие.
– PHYTOCHEM HAIR LOSS SP ® (Vitamin E, D-panthenol, Biotin (Vitamin B7)
– Vitamin B7 използва се в борбата с алопеция (частична или пълна загуба на косата) при децата и възрастните,Vitamin B6 – е от съществено значение за косата и храненето на кожата,Saccharomyces lysate, Zinc chloride) – Целенасочена система от витамини, осигуряваща проникването на хранителни вещества в косата и скалпа. Мощен комплекс създаден да подхранва и укрепва скалпа, да се бори с косопада и да спомага активно растежа на косата.
X